Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزش کامل فعال سازی رمز پویا یا (رمز دوم یک بار مصرف) بانک صادرات به آسان ترین روش از طریق نرم افزار ریما آموزش تصویری نحوه دریافت رمز دوم پویا بانک صادرات

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، احتمالا شما هم می‌دانید از اول دی ماه ۹۸ تمام تراکنش هایی که نیاز به رمز دوم اینترنتی دارند، با رمز دوم یکبار مصرف یا رمز پویا انجام می‌شوند و دیگر رمزهای دوم قدیمی قابل استفاده نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار برای تمامی بانک ها انجام می شود و دریافت رمز دوم یکبار مصرف امری اختیاری نبوده و ضروری است. اما شاید برای شما این سوال پیش بیاید که از پویا رمز دوم یکبار مصرف چیست و به چه علت این کار را انجام می دهند؟ یک راه پیشگیری از کلاهبرداری های اینترنتی و افزایش امنیت تراکنش های اینترنتی، استفاده از رمز دوم یکبار مصرف است. احتمالا تصور کنید فرآیند دریافت رمز دوم یکبار مصرف بسیار پیچیده است. اما خبر خوب این است که این کار بسیار ساده انجام می‌شود. اگر مشتری بانک صادرات هستید، با ما همراه باشید تا آموزش فعال سازی رمز دوم یک بار مصرف یا پویا بانک صادرات را مشاهده کنید.

آموزش فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف یا پویا بانک صادرات

اگر شما علاوه بر بانک صادرات مشتری بانک کشاورزی هم باشید، حتماً متوجه خواهید شد که آموزش فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف این دو بانک دقیقا یکسان است و هر دو بانک تنها از یک روش، امکان فعال سازی رمز دوم پویا را ارائه کردند که همان نرم‌افزار ریما است.

برای دریافت رمز دوم یکبار مصرف یا پویا بانک صادرات باید از نرم افزار ریما استفاده کنید که در ادامه نحوه کار با آن را مرحله به مرحله برای شما توضیح خواهیم داد.

فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف بانک صادرات با نرم افزار ریما

ابتدا نرم افزار ریما را از سایت رسمی بانک صادرات دریافت کنید. در سایت بانک صادرات دو نسخه اندروید و ios نرم افزار ریما قرار داده شده است. بسته به نوع سیستم عامل تلفن همراه خود، نسخه مناسب را دانلود کنید.

ثبت نام در ریما

اولین مرحله ثبت نام در نرم افزار ریما است. حتما دقت کنید که گوشی به اینترنت متصل باشد. چراکه برای کار با این نرم افزار به اینترنت نیاز دارید. برای ورود به برنامه باید رمز ورود تعیین کنید که باید حداقل ۶ کاراکتر و شامل حداقل یک حرف بزرگ انگلیسی، حداقل یک عدد و همچنین یکی از کاراکترهای خاص باشد. در صورتی که همه این موارد در رمزگذاری رعایت شده باشند، کاربر وارد مرحله بعد می شود.

سپس کاربر باید شماره موبایل خود را وارد کرده و دکمه ارسال پیامک را لمس کند.

یک کد تایید از طریق پیامک برای کاربر ارسال می شود. کد تایید به معنی احراز هویت است پس کد دریافتی را در محل مربوطه وارد کنید تا تایید انجام شود. حتما دقت کنید که کاربر مدت زمان مشخصی را برای وارد کردن کد دریافت شده فرصت دارد. در غیر این صورت کد تایید منقضی می گردد و باید کد دیگری دریافت کند. از این مرحله به بعد فرآیند ثبت نام تکمیل می گردد و کاربر می تواند به صورت آفلاین و بدون اتصال به گوشی به اینترنت بقیه مراحل را انجام دهد.

ورود

بعد از اتمام مراحل ثبت نام، کاربر هر بار با باز کردن برنامه صفحه ورود را مشاهده خواهد کرد که در این بخش کاربر میتواند نحوه ورود خود به برنامه را انتخاب کند. راه های ورود به برنامه یکی از دو روش ورود با اثر انگشت و یا رمز برای ورود به برنامه است.

ورود با استفاده از اثر انگشت

برای انجام این کار، کاربر باید ابتدا با لمس دکمه ورود با اثر انگشت، اقدام به تعریف اثر انگشت خود در سیستم کند. بعد از اینکه اثر انگشت خود را در سیستم تعریف کرد، می‌تواند برای ورود علاوه بر رمز عبور عادی، ورود آسان با اثر انگشت را هم انتخاب کند. در این حالت کافیست انگشت خود را بر روی سنسور گوشی قرار دهیم.

البته این موضوع بدیهی است که این روش برای گوشی‌های کاربرد دارد که قابلیت سنسور اثر انگشت را دارند.

ورود با استفاده از رمز

کاربر از طریق همان رمزی که در مرحله ثبت‌نام تعریف کرده است، می تواند اقدام به ورود به برنامه کند که همانطور که گفته شد این رمز باید حداقل ۶ کاراکتر بوده و حداقل یک حرف بزرگ انگلیسی، یک عدد و همچنین یکی از کاراکترهای خاص را داشته باشد.

نکته: اگر رمز ورود را بیش از سه بار اشتباه وارد کنید، وارد صفحه ثبت نام شده و باید مراحل ثبت نام را از اول طی کنید. البته این تعداد قابل تغییر است.

ثبت توکن های رمز یکبار مصرف

در این مرحله کاربر باید به یکی از خودپردازهای شعبه بانک صادرات مراجعه کند و درخواست فعال سازی رمز یک بار مصرف را بدهد. در این صورت یک توکن 2 بخشی شامل ۸ کاراکتر توسط بانک و به صورت نسخه چاپی به او داده شده و رمزی هم از طریق پیامک به تلفن همراه کاربر ارسال می شود که در این مرحله، این دو رمز گرفته شده را باید وارد برنامه کند.

بعد از ورود رمز های دریافتی از بانک و پیامک، با لمس کلید سبز هر ۶۰ ثانیه یک رمز دوم یکبار مصرف جدید تولید خواهد شد که البته در برنامه قابل مشاهده است. اگرعلامت مثبتی که در بالا و سمت چپ برنامه وجود دارد را لمس کنید، می توانید یک توکن جدید وارد کنید و اگر علامت قفل بغل را لمس کنید، تمامی رمز های یکبار مصرف و یا پویا تولید شده را می توانید مشاهده کنید.

نکات پایانی دریافت رمز دوم یک بار مصرف بانک صادرات برای استفاده از نرم افزار ریما جهت تولید رمز یکبار مصرف یا پویا، کاربر باید ساعت و تاریخ تلفن همراه خود را روی حالت خودکار یا اتوماتیک تنظیم کند. برای این کار می تواند در بخش مربوط به تنظیمات گوشی خود، تنظیمات روز و تاریخ گوشی را بر روی حالت خودکار قرار دارد. حتماً باید تنظیمات گوشی روی حالت خودکار قرار داشته باشد. اگر تنظیمات زمان و تاریخ دستگاه روی حالت خودکار نباشد، این برنامه به درستی کار نخواهد کرد و رمز دوم های یکبار مصرف یا پویا تولید شده معتبر نبوده و قابل استفاده نخواهند بود. نسخه اندروید تلفن همراه باید بالاتر از اندروید2.4 و برای ios هم فقط نسخه بالای ios8 پشتیبانی می شود. تلفن همراه نباید ROOT شده باشد. شماره تماس وارد شده در درگاه خود پرداز جهت دریافت توکن، باید با شماره تماس وارد شده بر روی نرم افزار ریما هنگام ثبت نام یکسان باشد. در غیر این صورت امکان فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف یا پویا وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: بانک صادرات رمز دوم پویا نحوه دریافت رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست